Azoknak, akiknek fontos az egészséges életmód, az sem mindegy, hol nyaralnak. A „BioParadies SalzburgerLand” szállodáiban ők garantáltan jól éreznék magukat.

 A 'BioParadies SalzburgerLand” szövetséghez 14 szálloda, 10 falusi gazdaság és három étterem tartozik. A választék a néhány száz éves falusi gazdaságtól az 1050 méteres magasságban fekvő, fényűző wellnessrészleggel felszerelt dizájnhotelen át a városszélén található, rendezvényekre specializálódott szállodáig terjed. A vendégek kényelmes szállodai szobákban, modern berendezésű apartmanokban, exkluzív alpesi kunyhókban vagy fenyőillatú, natúrszobákban szállhatnak meg. Valamennyi „BioParadies” tagnak szigorú minőségi kritériumoknak kell megfelelnie, emellett a bio védjeggyel is rendelkeznie kell.  Elsősorban a szövetséghez tartozó gazdák ismerték fel, hogy Salzburg tartomány saját termelésű finomságai csak akkor maradhatnak fenn, ha a ők a magas minőség mellett teszik le a voksukat.

Az ember, az állatok és a természet iránt érzett felelősségtudatból Salzburg tartomány mezőgazdászainak több mint az 50 százaléka döntött a környezetbarát, fenntartható gazdálkodás mellett. 

(forrás: BioParadies SalzburgerLand szövetség)

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!