Azért nem minden házi módszer biztonságos...

Ez a  22 éves srác fehérebb fogakat akart magának, ezért vásárolt egy otthoni fogfehérítő szert. Mikor  alkalmazni kezdte magán hirtelen súlyos allergiás reakciót tapasztalt.

A Crest 1hr Express nevű fogfehérítőt fel kell ragasztani a fogra. Amikor csíkban lévő anyag kiszivárgott és a nyelve alá kerülve marni kezdte a szöveteket.

- Amikor fogfehérítés után fájdalmas dudor keletkezett a nyelvem alatt, azt hittem, majd elmúlik. De a következő napokban tovább nőtt, és már alig tudtam nyelni. Csak vizet ittam és turmixokat, néha levest ettem, de még ez is nehezen ment. 6 napi gyötrelem után végül feladtam, és elmentem a kórházba. Szerencsémre – nyilatkozta később Jake. - Az orvosok ugyanis azt mondták, nagy dózisú hidrogén-peroxid került a szövetekbe, ami halált okozhat. Azonnal a műtőbe vittek, kimetszették a mérgezett szöveteket, így az államon egy nagy lyuk keletkezett. A hátsó fogaimat is el kellett távolítani, mert azok is fertőzöttek voltak. 10 napi kórházban való tartózkodás után engedtek csak haza.”



Jake azóta került az otthon használatos kozmetikai szereket, de továbbra is szép fehér fogsort szeretne magának. Ezért nemrég profi, lézeres fogfehérítésen volt, és ez alkalommal minden rendben ment, íme a végeredmény:

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!