A kapcsolat, amelyre nincsenek szavak

A találkozásuk csak akkor valósulhat meg, ha mindketten felkészültek rá. Mit jelent ez? - azt, hogy amikor eljön az idő, felismerik és lelkeik ujjongva köszöntik egymást. Ez az, amikor mindketten a spirituális felébredés egyazon szintjén vannak. Ideális eset, de ez a ritkább.

A jellemzőbb az, amikor először a nő szívében ébred a felismerés. Az öröm és az a megfoghatatlan boldogság, amelyre nehéz szavakat találni. Mert olyan földöntúli az érzés, melyet talán ahhoz lehet hasonlítani, mikor egy kisbaba a világra jön, maga a Csoda.

Amikor szikrák pattognak, ha egymás szemébe néznek, ha megérintik egymást, lángol a szívcsakra, mérhetetlen energiák szabadulnak fel. Izzók robbannak széjjel és elromlanak az elektromos eszközök... Az a bizonyos kémia, amiről mindannyian hallottunk és szerencsés esetben már át is éltük egyszer-kétszer, de ez esetben minden eddiginél intenzívebben működik. A Hazaérkezés biztos tudata, az, hogy nincs többé más, megérkeztem... magyarázatok nélkül is értjük a Másikat.

Valaha, valamikor Egyek voltak, ezért arra törekednek, hogy újra egyesüljenek, két félből egy Egész lehessen. Olyan szoros a kapcsolódásuk, hogy lelkeik folyton egymást akarják, keresik, ezért nem tudják a Másikat kiverni a fejükből, bárhogy is igyekeznek... mert kezdetben akár ijesztő is lehet ez az intenzív érzés, amely a kölcsönös fellángolás után hátralépésre kényszeríti egyiküket, vagy akár mindkettejüket.

De a jelek, amiket kapnak, nap mint nap arra késztetik őket, hogy ébredjenek, hogy okkal találkoztak, még akkor is, ha a körülmények nem segítik elő az egymásra találásukat. A legtöbb esetben a végső Egyesülés előtt még sok feladatuk van, amelyekkel meg kell birkózniuk.

Mik lehetnek ezek? - a tapasztalatok szerint sok esetben két nem összeillő ember egymás Ikerlángja, olyan ember, akivel egyébként nem feltétlenül ismerkednénk meg egy társkereső oldalon, vagy egy kávézóban üldögélve. Mert sokkal fiatalabb, idősebb, házas, alacsonyabb, stb. Mondhatni nem kifejezetten a „zsánerünk'...

Mégis a vonzalom közöttük rendkívül erős és intenzív, amely ellen nem sokat tehetnek... szeretnének összeolvadni, nem feltétlen csak a szó fizikai értelmében, bár a szexuális vonzódás is nagyon erős közöttük, szeretkezéseik földöntúliak, a vágyuk szívfájdító a gyönyörűségtől, tűz és láng minden együttlétük.

Természetük, stílusuk és ízlésük egyforma, mivel egy helyről jönnek, ugyanolyanok, ugyanazon nevetnek és hasonlóan gondolkodnak. Ez kezdetben nagyon szimpatikus nekik.

Azt gondolom, az Ikerlángok az „átlagos' földi halandótól különböző emberek, mely már gyermekkorukban is megnyilvánulhat (pl. indigók). Életüknek lehet magasztos célja, ebben is kiegészítik egymást (pl. gyógyítók, tanítók, stb.)

Egymás tükörképei ők, mely sok esetben számtalan konfliktus forrása, hiszen nehéz szembesülniük a hibáikkal, még fel nem dolgozott problémáikkal. Rendkívül őszinték egymáshoz, ebből tanulnak és ezáltal fejlődnek. Ha egyikük fejlődik, akkor a másik is, mely folyamat náluk igen gyorsan történik. Keresik a módját az önfejlesztésnek, az önmagukon való munkának.

Az akadályok és feladatok, amelyek egyesülésük útjában állnak megoldódnak, ezért elsősorban nekik kell tenniük, de alapvetően önkéntelenül is a megoldást keresik, az észérvek legyőzésre kerülnek. Mint két mágnes, annyira vonzódnak egymáshoz, ha távol vannak egymástól, az intenzív fizikai fájdalmat okozhat mindkettejüknek, igen nagy szenvedést élhetnek meg egymás hiánya miatt. Azt, hogy „a szerelem mindent legyőz', az Ikerlángoknál fokozottan érvényes.

Sok igen nehéz időszakokat élhetnek meg, míg eljön az idő a teljes testi és lelki összeolvadásra, de ezek a feladatok nemesítik lelkeiket, sok tanulnivalót hordoznak, mely majd később hasznukra válik. Mivel egymásnak vannak teremtve, kivétel nélkül eljön az idő minden Ikerláng számára, hogy beteljesítsék küldetésüket.

Találkozásuk nem véletlen, a Felsőbb Erők egymásnak rendelték őket, ez ellen nem sokat tehetnek, mely kiteljesedhet egy intenzív barátságban, de azt gondolom, hogy a legjellemzőbb, hogy párkapcsolatban születik meg az Ikerlángok egymásra találása. Örökké tartó szerelemben.

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!