Lábunk egy életen át jó szolgálatot tesz; annak ellenére, hogy teljes testsúlyunk ránehezedik, egy életen át fáradhatatlanul teljesíti feladatát. Kényeztessük egy kicsit!

Sokan közülünk nem fordítanak elég figyelmet a lábukra, mely 26 csontból (a testben lévő csontok 1/4-e) inak és izmok bonyolult szerkezetéből áll. Szükséges, hogy: ápoljuk a lábakat, tartsuk rendezetten a lábkörmöket, eltávolítsuk az elhalt bőrt, rendszeresen masszírozzuk lábainkat. Lábunk egy életen át jó szolgálatot tesz; annak ellenére, hogy teljes testsúlyunk ránehezedik, egy életen át fáradhatatlanul teljesíti feladatát

A talprész ápolása
A talpra nehezedik a legnagyobb testsúly, s ha ezt a hatalmas megterhelést egy helytelen felépítésű, kényelmetlen cipővel is tetézzük, könnyedén kialakulhat bőrkeményedés, bütyök vagy A cipő konformitása, anyaga, megfelelő mérete és tartása mellett azonban még egy dologra oda kell figyelnünk: a sarok magasságára, hiszen a túl magas, és a túl alacsony sarok egyaránt gerincproblémákat, láb- és hátfájást okozhatnak..

 

 

A bőrkeményedésnek fontos szerepe van, ha teljes egészében eltávolítjuk, az nem használ a lábnak, puhító krémmel, s a felső, elhalt hámréteg leradírozásával azonban sokat segíthetünk. Ne vigyük azonban túlzásba a bőrradírozást, s még véletlenül se használjunk durva reszelőt, hiszen az erőteljes igénybevétel hatására bőrünk az adott helyen csak még keményebb lesz!

 

A tyúkszem is egyfajta bőrkeményedés, eltávolítása azonban nem egyszer hosszas folyamat, s nem kevés időt igényel. Ma már léteznek olyan tapaszok, melyek időben használva akár egy-két nap alatt eltávolítják, s egyes ecsetelők is hasonló segítséget nyújtanak.


Dottor Ciccarelli Lábhigiéniai termékcsalád szigorú és elmélyült, gyógyszerészeti alapossággal elvégzett tanulmányok eredményként született. A termékek HATÉKONYAK, BIZTONSÁGOSAK ÉS MIND BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT. Arra születtek, hogy a leggyakrabban előforduló láb és lábfejápolási problémákat megelőzzék és kezeljék.
A termékcsalád 4 célt vesz figyelembe:
HIGIÉNIA ÉS KÉYNELEM: a lábfejek, a lábak és a bokák hidratálása és ellazítása.
ÁPOLÁS: bőrkeményedés és tyúkszemek megelőzése, ápolása és eltávolítása.
ILLATOSÍTÁS: az izzadás szabályozása, a láb és a cipő rossz szagának megelőzése és legyőzése.
SZILIKON GÉLES TERMÉKCSALÁD: A lábfej kevésbé előforduló problémáinak a megelőzésére, ápolására és kezelésére.

zp8497586rq
★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!