A Texasban élő titkárnő, Rebecca Rosenberg közel 90 kiló volt, nem volt energiája, sem kedve semmihez. Az elnehezült irodista arcbőre ráadásul aknés is volt. Aztán úgy gondolta változtat életminőségén és áttért egy furcsa táplálkozásra, amiről állítja, hogy megmentette az életét.

Sokféle étrend létezik, tudjuk azt is, hogy mi a vegetáriánus és, mi az, hogy vegán, de itt van Rebecca, aki megalkotta a fruitáriánus étkezést. Ugyanis ételeinek 95 %-a nyers gyümölcs, a maradék 5 % pedig saláta és gyógynövények.

Ilyen volt...

A 33 éves nő a vegánokhoz hasonlóan szinte csak nyers formájában fogyasztja a gyümölcsöket, illetve literszámra issza a belőlük készülő smoothie-kat. Hetente 120 db banánt eszik meg, és képes egy ültő helyében megenni egy IKEA-s szatyornyi szőlőt. Minden gyümölcsöt görögdinnyelével mos meg. Állítja, hogy remekül érzi magát, ráadásul a gyerekkora óta meglévő aknés bőrbántalma is megszűnt. Meg persze leolvadtak róla a plusz kilók és szétveti az energia. És, ha ez nem lenne elég, mindenki 10 évvel fiatalabbnak hiszi. Azért azt senkinek sem ajánljuk, hogy egyik napról a másikra áttérjen erre az életmódra!

És ilyen lett. Az eredmény magáért beszél!

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!