Rendszeresen szépeket álmodik vagy esetleg ellenkezőleg. mi elmondjuk min múlhat.

Hason alvás

Legfrissebb hírek szerint a hasonalvás szexuális jellegű vagy éppen harcos álmokat válthat ki. Ebben az alvási pozitcióban speciálisan lélegzünk. A jelenség hátterében a kutatók szerint az állhat, hogy hason fekve a nemi szervek érintkeznek az ágy felületével.

Csípős ételek

Hiedelem szerint, aki este csípős ételeket eszik annak nyugodtabb álma lesz, tele hassal megy úgy színt. Ne együnk zsíros fűszeres ételeket, mert attól pont ellenkező hatást váltja ki.

Kellemes és kellemetlen illatok

Az illatok nagy hatást gyakorolnak álmainkra. Egy kellemes illat pozitív hatást gyakorol ránk, a kellemetlen illatok negatív álmokhoz vezet.

 

Horrorfilmek és Rémálmok

Lefekvés előtti utolsó pillanat határozza meg az álmaink minőségét, lehet ez bármi akár egy vita, zene, könyv vagy egy film. Sok igazság van abban, ha horror filmet nézünk, rémálmaink lesznek.

Üres has

Természetesen senki sem alszik nyugodtan, ha éhség gyötri. A szervezetünk képes a felületes alvásra emiatt és éjszaka gyakran felébredünk, nem beszélve arról, hogy nehezebb is elaludni.

 

Nikotinmegvonás 

Mint tudjuk, az emberek nagy része dohányzik, és sokan megpróbálnak leszokni erről a rossz szokásról. Nagyban befolyásolja az agyi tevékenységeket még álmunkban is ez a hírtelen változás. Ez a fokozott aktivitás kihat az álmainkra is.

Ha garantáltan jót akarsz aludni Személyes tapasztalatom hogy egy pohár mézes "kakaó vagy tej" sokat segíthet elalvás előtt. Szép álmokat. :) 

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!