Ez a hat gyógynövény ugyanolyan hatékonyan csillapítja a fejfájást mint a legtöbb patikában kapható gyógyszer, ráadásul mellékhatások nélkül.


A csalántea a frontok okozta fejfájást csillapítja  a leghatékonyabban. Negyed liter vízre egy púpozott teáskanálnyi csalánt számolva forrázzuk le a növényt. Fél percig hagyjuk állni és kortyolgassuk el. Maximum két liter csalánteát igyunk meg naponta.

A cickafarktea rendszeres fogyasztása teljesen legyőzheti a migrént. Csészénként egy púpozott teáskanálnyi cickafarkat forrázzunk le, fél percig hagyjuk ázni, szűrjük le, és napközben nagyon forrón egy csésze teát kortyolgassunk el.

A kankalinvirág-tea gyors enyhülést ígér erős migrénes rohamoknál. Csészénként egy púpozott teáskanálnyi kankalint forrázzunk le, fél percig hagyjuk ázni, szűrjük le, és napközben nagyon forrón egy-két csészével kortyolgassunk el.

A bazsalikom kiváló fejfájás csillapító szer. A friss fűszernövényről tépjünk le pár levelet , morzsoljuk szét az ujjaink között, és közelről lélegezzük be az illóolajat néhány percig. Közben próbáljunk jó mély levegőt venni.

A levendula kitűnő stressz űző és fejfájás-csillapító gyógynövény. Mutató- és középső ujjunkkal dörzsöljük, masszírozzuk a halántékunka.

A kamillás olaj elűzi a tagok fáradtságát, és a kimerültség okozta fej és nyakfájdalmat, ha elalvás előtt enyhén bedörzsöljük magunkat. Töltsünk friss kamillavirágot egy üvegbe, és öntsünk rá olajat, hogy a virágokat ellepje, majd az üveget legalább három hétig tartsuk meleg helyen.

  ★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!