A következő recept természetes alapanyagok felhasználásával készül, és az ízületi fájdalmak enyhítésére szolgál, hogy a mozgás újból öröm legyen, és ne kínkeserves pillanatok sorozata.

Gennady Petrovich Malakhov egy híres, orosz származású író, akinek több műve is a tradicionális gyógyászat hatékonyságáról szól. Több mint 60 könyvet írt, amelyek világszerte eddig 30 milliós példányszámban keltek el, és természetesen több nyelvre is lefordították azokat. Malakhov művein keresztül igyekszik rábírni az embereket, hogy ismerjék meg, tapasztalják ki szervezetük működési rendszerét, amely már önmagában egy betegségmegelőző, vagy gyógyulást elősegítő eszköz.

A szerző a természetes gyógymódok híve volt, és ennek adott hangot. A következő recept is természetes alapanyagok felhasználásával készül, és az ízületi fájdalmak enyhítésére szolgál, hogy a mozgás újból öröm legyen, és ne kínkeserves pillanatok sorozata.

kremEste, lefekvés előtt kell elkészíteni a következő csodaszert: egyenlő arányba kell elkeverni mézet, lisztet, almaecetet, és 80 fokos erősségű alkoholt. Ebből egy krém állagú keveréket kell készíteni, ha túl híg lett, tehetünk még bele egy kevés lisztet, majd kavarjuk el alaposan. Ezután gyúrjuk össze a „tésztát”, és készítsünk kisebb pogácsákat, amelyeket majd a fájós ízületekre kell tenni. Ezután celofánnal takarjuk le a „tésztát”, és az egészet tekerjük be egy meleg sállal, vagy törülközővel, és egész éjszaka hagyjuk rajta. Reggel vegyük le a kötést, és dobjuk ki a „pogácsát”, mert azt csak egyszer lehet felhasználni. Ez a módszer enyhíteni fogja az ízületi fájdalmakat, így könnyebbé teszi a mozgást és visszaadja az életkedvet. ★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!