Ez az eszencia nagyon új még a kozmetikumok világában. Alig egy éve jelentek meg róla az első tanulmányok, szakmai publikációk, melyek tudományos alapon, tényekre alapozva igazolták kiemelkedő hatóanyagtartalmát és hatását. A pörkölés, azaz magas hőkezelés következtében ugyanis a kávébab elveszíti legtöbb jótékony összetevőjét. Többek között azt a klorogénsavat, ami egyébként a ZÖLD (vagy ha úgy tetszik: nyers) kávébab fő összetevője.
A ZÖLD kávé-kivonat előnyei:
• A zöld kávébab-kivonat csökkenti a narancsbőrt.
• A zöld kávé antioxidáns tulajdonsága révén lassítja az öregedési folyamatot, regenerálja a sejteket.
• Támogatja az egészséges vérkeringést.
• Nincs mellékhatása
★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK! ❤