Szí­nes és a fehér tex­ti­lek­nél is tö­ké­le­te­sen mű­kö­dik! Több hó­napra ele­gendő ennyi mo­só­szer, így ko­moly össze­get ta­ka­rít­hatsz meg! Ru­háid tisz­ták, puhák, il­la­to­sak lesz­nek!

A drága, sokszor ellenőrizhetetlen eredetű és összetételű mosószerek helyett készíts és használj sajátot! A boltban kapható mosószerek vegyi anyagokat tartalmaznak, ezek ártalmasak lehetnek a bőrödre, az egészségedre és a természetre is! Hosszú távon allergiát, asztmát és egyéb betegségeket okozhatnak! Mindenképp érdemes váltani!

kb. 8-10 liter víz

20 dkg mosószóda

1 mosószappan (15-20 dkg)

15 dkg szódabikarbóna

illóolajok, igényed szerint mosóparfüm

Így készítsd:

- Egy nagy fazékban forralj fel 3 liter vizet.

- Reszeld le a szappant

- Keverd össze a felforrt vízzel, szép lassan feloldódik benne.

- Kisebb lábasban forralj fel 1 liter vizet, ebbe keverd bele a mosószódát.

- Ha a két keverék feloldódott és már csak langyos, öntsd össze és mehet hozzá a szódabikarbóna(ha fehérruhàhoz készíted)és az illóolajok.

- Botmixerrel turmixold össze. Sűrű, pudingszerű masszát kapsz. Folyamatosan adagolj hozzá vizet a megfelelő állag eléréséig. Szépen össze fog állni!

Illatosításhoz illóolajokat, vagy mosóparfümöt használhatsz. Érdemes teafaolajat is hozzátenned, mert remek fertőtlenítő és gombaölő hatása van.

Öblítés

Öblítéshez kiváló és természetes megoldás az ecet! Tegyél az adagolóba kb. 1 dl ecetet, hozzá pár csepp illóolajat. A ruháidból tökéletesen eltávolítja az esetleges mosószer maradványokat és a vízkövet is. Az ecetet szaga nem marad a ruhában száradás után!'

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!