A kávézás nem csak egy szokás, hanem ennél sokkal több!

Kutatások szerint a feketekávéban lévő koffein, melanoidok és klorogénsav megvédhet a májbetegségek kialakulásától.

Így teheted még finomabbá:
1. Vegyél frisset - Az instant kávé mehet a kukába. Vegyél frissen pörkölt kávét, mivel ennek sokkal finomabb az íze.
2. Turbózd zsírral - A bulletproof kávét mindenki ismeri (ez az, amibe vajat kevernek). Te viszont vaj helyett adj hozzá kókuszolajat, így sokkal több tápanyag kerül a szervezetedbe.
3. Tegyél bele jeges kávékockát - Ha reggel túl sok kávét főztél le, öntsd a maradékot egy jégkockatartóba és tedd a fagyasztóba egy éjszakára. Reggel dobd a szokásos feketédhez és öntsd fel tejjel. Így nem lesz vízízű a kávéd, ahogy felolvadnak a jégkockák.
4. Fűszerezz - Édesítő és cukor helyett ízesítsd fahéjjal a kávéd. A fűszer csökkenti a vércukrod!

 

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!