Ha csak nem éjjel nappal eszel ezzel a módszerrel könnyen és gyorsan fogyhatsz!

Vannak olyan emberek, akik nem esznek túl sokat, mégis panaszkodnak, hogy akad rajtuk egy-két fölösleges kiló, amitől nem tudnak megszabadulni. Hiába tartanak be bizonyos „törvényszerűségeket” a plusz kilók mégis makacsul ragaszkodnak. Nem esznek este hat után, nem fogyasztanak túl sok édeset, megvonták már maguktól a kenyeret, zsírt, szénhidrátot és minden károsnak tartott szert, és mégsem működik a dolog.

Ilyenkor úgy tűnik, hogy az anyagcsere-működésben kell keresni a problémát. Vagyis a szervezet nem képes helyesen feldolgozni az elfogyasztott táplálékost, és nem akar túladni a fölöslegesen, kiváltképp a méreganyagokon. Ilyenkor jön jól az anyagcserét serkentő lenmag. A kicsi magocskák nem kifejezetten finomak, vagyis tulajdonképpen semleges ízűek, mégis jó, hogyha egy nap többször és rendszeresen beillesztjük étrendünkbe.

A lenmag a szervezet számára nélkülözhetetlen esszenciális zsírsavakat tartalmaznak, sok bennük a kálium, foszfor, magnézium és kalcium. Olyan nyálkaanyagot tartalmaz, amely a víz hatására megduzzad, felülete síkossá válik, így serkentve a bélműködést. A lenmag és a lenolaj a vérnyomást és a koleszterinszintet is csökkenti. Hatását csak akkor fejti ki, hogyha elegendő folyadékot fogyasztunk.

Ha kúraszerűen alkalmazzuk, akkor naponta reggel-délben és este nyeljünk le egy-egy kanál lenmagot (legjobb porított formában), majd gyorsan igyunk rá meg egy nagy pohár vizet. Emellett pedig legalább még két liter folyadékot fogyasszunk el a nap folyamán. A kúrát egy hétig alkalmazzuk, de hatását már a második nap után érezzük. Utána is próbáljunk minél több lenmagot fogyasztani, beillesztve étkezésünkbe. Szórhatjuk akár vajas-pirítós tetejére, vagy krémlevesekhez, de nyugodtan adagolhatjuk gyümölcs-vagy zöldségsalátához is.

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!