Visszavonhatatlanul itt a jó idő, és a szandálok is előkerülnek a szekrények mélyéről. Esztétikusabb és persze egészségesebb is a hidratált, puha sarkú lábainkat a szandálokba bújtatni. Szenteljünk lábfejeinknek pár percet legalább esténként, hiszen egész nap számíthatunk rájuk. A Napvirág Manufaktúra legújabb lábápoló krémével vegyszermentesen kényeztethetjük őket.

Naponta kétszer

Ahhoz, hogy lábaink ápoltak maradjanak, nem elég havonta elmenni egy pedikűrre, hanem azt szinten is kell tudni tartani. A sarkaink sajnos hajlamosak a kiszáradásra, könnyen berepedeznek. Egy ízléses szandálban pedig csak az ápolt sarkak és a hidratált láb szép bőre mutat jól. Mivel az egész testünk a lábfejünkre nehezedik, így természetes, hogy hamar kialakulhatnak a bőrkeményedések, védelmezve ezzel a talpat.


Annak érdekében, hogy talpaink és lábfejünk selymes, puha tapintású és kellemes megjelenésű maradjon, napi kétszer is be kell kennünk hidratáló, zsíros krémmel, mégpedig reggel és este is. Az eredmény már két-három nap múlva látszik, és a pár másodperces napi törődést lábaink meghálálják. Érdemes tehát egy krémes tégelyt a párnánk alatt is tartani, hogy reggel még indulás előtt az ágyban bekenhessük vele a talpunk.

Mandula és shea, a két feketeöves

A Napvirág Manufaktúra legújabb terméke egy lábápoló krém, melyben a két fő hatóanyag és alapösszetevő a kiváló minőségű shea vaj, mely a Közép-Afrikában őshonos karité vagy vajfa barna, olajos termésének magjából kinyert anyag. A mag akár 50%-ban is tartalmaz értékes zsírokat, olajokat, nagy mennyiségben E-vitamint, és fenolokat is, mely utóbbiak antioxidáns hatásúak. A shea vaj hidratáló, bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkezik. Testhőmérsékleten, tehát 34-36 fokon olvad, védi a bőrt, és gyorsan beszívódik a mélyebb rétegekbe is. Ha mindez nem lenne elég, akkor elősegíti a hámosodást, a kiszáradt lábak bőrét újra egészségessé varázsolja. Mindezt még fokozza az édes mandula magjából hidegen kisajtolt finom illatú olaj, mely rendkívüli bőrregeneráló képességgel rendelkezik, és hozzájárul a bőr védő rétegének megóvásához.

Az illata is tudja a dolgát

Napvirág lábkrémének természetesen friss illatát a teafa és a borsmenta adja, mely nem csak üdítő, de a teafa illóolaja miatt fertőtlenítő, gyulladásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik. A borsmenta illóolaja szinte új életet lehel a lábakba, frissességével feltölti, hűsíti a fáradt lábakat, növeli a sejtek anyagcseréjét, és a vérkeringésre is pozitívan hat. Ha pedig a lábkörmökről van szó, csakúgy, mint a teafa olaja, a borsmenta is jó gombaölő, mely megelőzésként sem utolsó, ha az ápolásról van szó. A teafa olaja is közismerten jó vírus és baktériumölő tulajdonságokkal rendelkezik. Emellett bőrbarát illóolaj, tehát nem irritálja, nem érzékenyíti azt.

Üveg tégelyben a környezetünk védelmében

Végül a Napvirág Manufaktúra krémeit üveg tégelyben kínálja, mely „egészséges” a szó annak az értelmében, hogy az üvegből nem oldódnak ki a krémekbe toxikus vegyületek, illetve környezettudatos megoldás is egyben, hiszen ezeket a tégelyeket újra lehet hasznosítani, és egyes csomagolásmentes boltok vissza is juttatják azokat a Manufaktúra számára. Így azoknak, akiknek fontos szempont fogyasztási cikkeik vásárlásánál a környezettudatos szemlélet, a Napvirág Manufaktúra az ideális választás.

Látogasson el környezetkímélő,
csomagolásmentes webáruházunkba!
www.napviragszappan.hu

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!