Megdöbbentő, érdekes tények az organikus élelmiszerekről.

1. Halak, tengeri herkentyűk, vízi növények.

Amikor élővízből (óceánok, tengerek, természetes tavak) származó halakról vagy más vízi élőlényről, növényről van szó, nincs olyan szabályozás, amely valamit öko/bio/organikus címkével láthatna el. Tehát, ha ilyen termékeket látnak, legyenek óvatosak, nincs konkrét szabályozás ez ügyben, könnyen lehet, hogy a terméknek nem tesztelték a toxicitását! Csak megbízható forrásból, ismert helyről vásároljon ilyen termékeket!

2. Hízlalhat, káros lehet!

A bio süti, rágnivaló, keksz, csokiszelet, műzli attól, hogy bio még lehet  hizlaló, magas cukortartalmú vagy a szervezetünkre káros hatású. Ezeket a termékeket fogyasszuk figyelemmel és mértékkel!

3. A BIO élelmiszerek akár 18-69%-kal több antioxidánst tartalmazhatnak az ipari termesztésűekhez képest.

4. A organic-world.net-ről gyűjtött legfrissebb adatok alapján az amerikai növényeknek csak 6%-a ökológiai és genetikai módosítás nélküli.

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!