1. Halak, tengeri herkentyűk, vízi növények.
Amikor élővízből (óceánok, tengerek, természetes tavak) származó halakról vagy más vízi élőlényről, növényről van szó, nincs olyan szabályozás, amely valamit öko/bio/organikus címkével láthatna el. Tehát, ha ilyen termékeket látnak, legyenek óvatosak, nincs konkrét szabályozás ez ügyben, könnyen lehet, hogy a terméknek nem tesztelték a toxicitását! Csak megbízható forrásból, ismert helyről vásároljon ilyen termékeket!
2. Hízlalhat, káros lehet!
A bio süti, rágnivaló, keksz, csokiszelet, műzli attól, hogy bio még lehet hizlaló, magas cukortartalmú vagy a szervezetünkre káros hatású. Ezeket a termékeket fogyasszuk figyelemmel és mértékkel!
3. A BIO élelmiszerek akár 18-69%-kal több antioxidánst tartalmazhatnak az ipari termesztésűekhez képest.
4. A organic-world.net-ről gyűjtött legfrissebb adatok alapján az amerikai növényeknek csak 6%-a ökológiai és genetikai módosítás nélküli.
★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK! ❤