A domináns szín nagyon sokat elárul.

Piros
 

Ez egy igen csak domináns szín. Szenvedély és a Tekintély jellemez téged. Igen csak befolyásoló tényező körülötted az emberközpontúság. Befolyásoló lehetsz az emberek számára, meghatározó jellemed szerepet játszik az emberek életében.  Szereted a kihívásokat, bár akaratoddal mindent elérsz, persze ha nagyon akarod. Fontos szerepet játszik körülötted a család. Szerelmi életed bonyolult, egészen eltérő, mint a normális. Nehezen értenek meg, emiatt sok konfliktus alakul ki körülötted.


Narancssárga
 

Vidámságod és pozitív kisugárzásod mindenkit megfog. Vidám jellemed boldogságod hoz körülötted minden ember életében. Élvezed az életet, kevesebb problémák miatt aggódsz, mint ami másoknál megszokott. Kedvenc évszakod a nyár, ilyenkor vagy teljesen önmagad, ilyenkor teljesedsz ki igazán. Igazán természetbarát vagy, szereted a túrákat, és a kirándulásokat. Sajnos pozitív jellemedet sokan kihasználják, emiatt sokat is csalódsz. Szerencsére semmi baj, mivel hamar össze tudod szedni magad bármiről is legyen szó.

Kék

Gondolkodó, elmélkedő. A világ dolgainak átlátása, a legtöbb kérdések megválaszolása.
Ezek határozzák meg jellemed. Humoroddal mindenkit lenyűgözöl, talán túlságosan is. Társaság kedvelő vagy, de viszont megfigyelő típus. Minden évszakban megtalálod önmagad. Tanácsokban vagy a legjobb, átérzed az emberek helyzetét. Leginkább forrófejű, vagy ha konfliktusról van szó. Gyorsan átlátod a dolgok helyzetét. Hibáid ellenére sok pozitív jellemed van, ami túlságosan is kiegyenlíti jellemed.
 

Zöld

Érzékeny békés természet, ők azok, akik szeretnek igazán. Szeretnek magukkal foglalkozni, szeretnek egy kicsit félrevonulni. Mint a kék és a sárga keveréke egyesül benne a szellem és a lélek.  Nagylelkűséget tükröz mások iránt, legfőképpen azok iránt akiket kedvel.

fehér

a tisztaság és az ártatlanság színe. 

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!