A stressz és az egész napos hajtás után este lefekvéskor sokszor csak álmatlanul forgolódunk az ágyban. Az agyunk pörög tovább, számba vesszük az aznapi eseményeket és a másnapi teendőket, így következő reggel kifacsartan ébredünk, moccanni sincs erőnk és pocsék a hangulatunk.

KIKNEK AJÁNLJUK?

  • akik stresszes, pörgős életet élnek
  • akiknek az egész napos rohanás után nehezére esik elaludni
  • akik kíméletesebb, természetesebb megoldást keresnek
  • Állapotos időszak alatt 
  • Napi energiaszükséglet, reggeli fáradság ellen
  • Másnaposság ellen is nagyon hatásos

Ha a táplálékkal nem kerül elegendő magnézium a szervezetbe (pl. diéta, fogyókúra), vagy felszívódási zavarok, alkoholizmus esetén.Ha fokozott mennyiségben ürül ki a magnézium a szervezetből (pl. hányás, hasmenés, egyes vesebetegségek, vizelethajtók szedése esetén). fokozott magnézium mennyiségre van szüksége a szervezetnek (pl. terhességben, le­gyengült állapotban, idős korban, sportolás kapcsán).
magnézium szükséges a szervezet számára létfontosságú enzimreakciókhoz, az izmok és idegek megfelelő működéséhez és kedvezően befolyásolja a szív munkáját.

Az alábbi néhány tünet együttes előfordulása magnéziumhiányra utalhat:

- idegesség, ingerlékenység, enyhe szorongás, átmeneti fáradtság, enyhébb alvászavarok,

- a szorongás jeleként emésztőrendszeri görcs vagy szívdobogásérzés (a szív rendellenessége nélkül)

- izomgörcsök (lábikragörcs), zsibbadás.

KISMAMÁKNAK IS!

Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

A magne B6-ot szinte minden kismama szedi. Alapfunciója az izomlazítás, akkor szokták elkezdeni, amikor keményedik a has. Van akinek igen korán, van hogy félidőben, van akinek csak 30 hét után. Azért "kell" szedni, hogy az idő előtti fájástevékenység ne érje el azt a szintet, hogy koraszülés legyen. Ha nem mondja a doki, ne kezdj magnéziumot szedni, pontosan azért, mert ha később kell, nem fog használni. Előbb kérdezze meg háziorvosát.

Napi egyet teljesen fölösleges beszedni. Nem véletlenül találták ki a betegtájékoztatót. Egy nő napi magnéziumszükséglete 375 mg, 1 tablettában pedig 48 mg van. 4-6 tabletta 2-3 részben az nyilvánvalóan egyszerre 2 tablettát jelent. 

ami visszahozhatja a szexuális vágyat

Igen, nem közvetlen az összefüggés, de a megfelelő b3 és b6 vitamin szint egyik hatása a nemi hormon fokozott termelődése. Egy egészséges, boldog párkapcsolat egyik kulcsfontosságú tényezője a szex. A libidó elvesztése gyakran nem jelenti egy kapcsolat végét, azonban ha a szex hiányzik egy párkapcsolatból, azt mindkét fél megérzi. 

A B6-vitamin abban segít, hogy a vágyunkért felelős kötőanyagokat megtermelje szervezetünk. A folsav csökkenti a terméketlenség és az embriók fejlődési rendellenességeinek lehetőségét.

 

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!