Napközben is friss maradhatsz, ha megfogadsz pár jó tanácsot!

1. Mindennek az alapja az alvás. Ne várjunk csodákat napközben, ha éjszaka nem szánunk megfelelő mennyiségű időt a pihenésre.
2. A napot ajánlatos reggelivel kezdeni a vércukorszint helyrebillentése érdekében.
3. A három-négyóránkénti táplálkozás megfelelő szinten tartja energiánkat, elkerülve ezzel a fáradtságot.
4. Frissességünket megőrizhetjük akár a rendszeres folyadékbevitellel is. Mindig tartsunk ásványvizet vagy teát elérhető közelségben. Ezen az elven alapszik az ötórai tea hagyománya is, melynek antioxidáns, frissítő hatása az energiaszintünk feltöltéséről gondoskodhat, természetesen egy-két süti elfogyasztása mellett.
5. Napközben egy kis gyümölcs-nasi is felüdülést okozhat. A gyümölcsben található szénhidrát könnyen felszívódik, hamar megemeli a vércukorszintet. Problémát az okozhat, hogy hatása hamar tovaszáll, hacsak nem alacsony zsírtartalmú, vagy fehérjét tartalmazó tápanyaggal együtt fogyasztjuk. Ideális megoldás az alma dióval, a gyümölcs joghurttal vagy gabonaszelettel.
6. Fáradtságot okozhat az egész napos mozdulatlanság is. Ha óránként néhány percre felállunk a székünkből, és átmozgatjuk tagjainkat, a kimerültség érzete könnyen elkerülhető. Sétálgassunk a folyosón, vagy ha tehetjük a szabadban. Lift helyett használjuk a lépcsőt! A mozgás energiát szabadít fel, így feltölt bennünket.


zp8497586rq
★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!