Gyógyszeres kezelés? Természetes megoldás? Vagy a kettő együtt? Ön melyiket választaná?

Egy beteg ember sok mindent megtesz azért, hogy meggyógyuljon, vagy legalábbis javuljon  az állapota.
Gyógyszeres kezelés? Természetes megoldás? Vagy a kettő együtt?
Ön melyiket választaná?

Elgondolkodtató, hiszen a gyógyszereknek azonkívül, hogy számos mellékhatása lehet, nagymértékben roncsolják a bélflóránkat. A bélflóránk pedig alapvető szerepet játszik az immunrendszerünk működésében. Ha bélflóránk nincs megfelelő állapotban, akkor az immunrendszerünk legyengül, és ezáltal szervezetünk ellenállóképessége csökken a betegségekkel szemben.

Ha Ön egészséges ember, akkor egy mázlista?!
A sok betegség hallatán nem gondolunk arra, hogy ez velünk is megtörténhet.
Mi az amire ezt az önbizalmat alapozzuk?
Az, hogy elmondhatjuk magunkról, hogy …
• nem vagyunk kitéve a stressznek.
• odafigyelünk arra, hogy milyen táplálékot fogyasztunk.
• rendszeres testmozgást végzünk.
• tiszta levegőt szívunk be.
Vagy csak egyszerűen becsapjuk önmagunkat?
Talán itt lenne az ideje, hogy legalább magunkkal szemben őszinték legyünk!
Ha az életmódján nem akar változtatni, legalább természetes módon járuljon hozzá egészségének megőrzéséhez.

 

 

 

A Gastro-Life termékek, azaz a Gastro-Life Probiotikum és Prebiotikum jótékony hatással vannak az emberi szervezetre, hiszen természetes alapanyagokból készülnek és mellékhatások nélkül járulnak hozzá egészségi állapotunk megőrzéséhez, illetve javításához. A természetes alapanyagoknak köszönhető, hogy a glutén-, cukor-, tartósítószer- és színezék mentes Gastro-Life Probiotikumot és Prebiotikumot az arra érzékenyek is fogyaszthatják.

 

 

A probiotikumok az állandó bélflóra helyreállítását, illetve fenntartását szolgáló jótékony hatású  baktériumok, amelyek száma folyamatosan csökken az egyoldalú táplálkozás, az antibiotikumok és a stressz következtében. Az egészséges bélflóra megőrzéséhez és helyreállításához szükséges hasznos bélbaktériumok mennyiségének pótlására a probiotikus hatású élelmiszerek, illetve a Gastro-Life Probiotikum fogyasztása kínál lehetőséget.

 

 

A prebiotikum pedig olyan természetes tápanyag, amelyre a gyomor-bélrendszer felső szakaszában található emésztőenzimek nem hatnak, és változatlan formában jutnak el a vastagbélig, ahol serkentik a kedvező hatású baktériumok, az ún. probiotikumok szaporodását. Természetes módon többek között a csicsókában, hagymában, fokhagymában, articsókában, cikóriában, babban, borsóban találhatók meg, valamint a Gastro-Life Prebiotikumban. Ez a prebiotikus hatású magas élelmi rost tartalmú termék csicsóka gumóból készül, így rendszeres fogyasztásával az állandó bélflóra helyreállítása és fenntartása elérhető.

 

 

Miért van szüksége szervezetünknek a prebiotikumra?
Mert a termék prebiotikus hatású emészthetetlen élelmi rost tartalma táplálékul szolgál az emésztőrendszer hasznos bélbaktériumai számára, ezáltal jótékony hatást gyakorolnak az egészséges bélflórára, ami viszont elősegíti az immunrendszer kiegyensúlyozott működését.

 

 

A Gastro-Life Prebiotikum számos jótékony hatással lehet az emberi szervezetre, többek között:
• elősegítheti a hasznos bélbaktériumok (probiotikumok) szaporodását;
• segíthet megakadályozni a patogén (betegséget kiváltó) baktériumok megtelepedését, átjutását bélfalon;
• elősegítheti a bélmozgást, mivel a prebiotikum élelmi rost is;
• elősegítheti egyes ásványi anyagok: kalcium, magnézium, cink, vas felszívódását.

 

 

A Gastro-Life termékek, azaz a Pre- és Probiotikum fogyasztása azért fontos, mert az életünk folyamán a csökkenő számú hasznos bélbaktériumokat a Probiotikum segítségével pótolhatjuk, viszont ahhoz, hogy önállóan is képesek legyenek szaporodni szükség van a Prebiotikumra.

 

 

A Gastro-Life termékek természetes alapanyagokból, kedvező áron, mellékhatások nélkül vigyáznak az Ön és családja egészségére!
www.gastrolife.hu

 

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!