A Tanaka masszázs segítségével csupán két hét alatt akár tíz évet is fiatalodhatunk. Csodálatos eredményekről számoltak be azok, akik kipróbálták.

A Tanaka masszázs segítségével csupán két hét alatt akár tíz évet is fiatalodhatunk. Csodálatos eredményekről számoltak be azok, akik kipróbálták. A tökéletes hatás érdekében el kell sajátítani a helyes technikát, és azt két héten keresztül minden nap gyakorolni.Titka abban rejlik, hogy a bőr kifeszítésének hatására az arcról eltűnnek a ráncok, ennek hatására az fiatalabbá, élettel telivé változik. A masszázs serkenti a nyirokcsomók működését, és segít megszabadulni a felgyülemlett méreganyagoktól és a víztől. A szem alatti táskákat is eltüntethetjük a Tanaka masszázs segítségével.

Az olajok vagy krémek használatát akár mellőzni is lehet, de az eredeti recept szerint alkalmazhatunk egy kevés olíva olajat, ami tele van vitaminokkal, és értékes Omega-6 zsírsavakat is tartalmaz. De használhatunk mandula- vagy tökmagolajat is.
Az oldal alján láthatói videó beavat a csodálatos masszázstechnika rejtelmeibe. Mindössze tíz perc minden nap, ajánlatos a reggeli arctisztítás után végezni.
1. Simítsuk végégi mindkét arccsontunkat a szemöldökök végétől a nyak vonaláig.
2. Helyezzük mindkét kezünk három ujját a homlokra, úgy, hogy középen összeérjenek. Majd háromszor simítsuk végig a homloktól, a halántékon át az arcot, a nyakon át a kulcscsontig. Ha szükséges ismételjük meg még ötször.
3. Következik a szemmasszázs: alul, felül (a szemhéjat), ezután megint alul, ki a halántékig, majd le a nyakon. Ezt is ismételjük háromszor.
4. Az ujjainkat támasszuk meg az állon, majd enyhén masszírozzuk körbe a száj körül az arc vonalát, fel az orrig, itt pihentessük a kezük. Háromszor ismételjük a műveletet.
5. Az orrot is kényeztetni kell: először az orr alatti részt, majd az orr mellett, fel egészen a halántékig, és hozzuk le a kezeket az arcon át a kulcscsontig.
6. Induljunk az álltól, gyűrjük fel az arcot a szem alatti részig, majd simítsuk hátra a halántékig, és hozzuk le a kezünk a kulcscsontig. A szem alatt egy kicsit időzzünk el, enyhén nyomjuk meg az arccsontot.
7. Jobb tenyerünkkel támasszuk meg az állkapocscsontot, majd bal kezünkkel a bal állkapocstól masszírozzuk fel a szemig az arcot a halántékig, majd le a kulcscsontig.
8. Ugyanezt végezzük el a másik oldalon is háromszor.
9. Az orr vonalától kiindulva mindkét arcot egyszerre masszírozzuk a halántékig, majd le a kulcscsontig.
10. Csuklóval az álltól kiindulva masszírozzunk felfele, majd az arc vonalán át le a kulcscsontig.
11. Támasszuk le az arcunkat a tenyerünkbe, majd csuklóval masszírozzuk fel a fül vonaláig, és az ujjakkal simítsuk végig a kulcscsontig.
12. A tenyér külső élével masszírozzuk felfele a fül vonaláig az arcot. Mindkét oldalon három-három alkalommal.
13. Támasszuk meg az arcunk, úgy, hogy hüvelykujjaink alul az áll alatt összeérjenek, és a két mutatóujjunk a szemöldökök kezdeténél találkozzanak. Majd simítsuk, feszítsük kifelé az arcot a halánték fele.
14. Masszírozzuk át a homlokot, majd simítsuk végig mindkét arcot, le a kulcscsontig.
 

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!