Megoldható!  A hazánk területén lévő kutak vize, általában nem alkalmas emberi fogyasztásra. A vízművek különböző berendezések alkalmazásával tisztítják ivóvízzé a kútvizet.

Megoldható!  A hazánk területén lévő kutak vize, általában nem alkalmas emberi fogyasztásra. A vízművek különböző berendezések alkalmazásával tisztítják ivóvízzé a kútvizet.
Ezek a berendezések, már háztartási kivitelben, méretekben is elérhetőek. Minden kútvízben található szennyeződés, káros anyag eltávolítható berendezéseink alkalmazásával!

VAS, MANGÁN, AMMÓNIA, NITRÁT, ARZÉN!

Berendezéseink a vízműveknél is modernebb technológiával távolítanak el minden lehetséges szennyeződést a kútvizéből, hogy az egyre magasabb vízdíjak alól mentesülhessen!
Automata, digitális vezérlésű berendezéseink nem igényelnek különösebb kezelést, vételáruk rövid idő alatt megtérül.
Egy központi vízlágyító beszerelésével még vezetékes víz esetén is felére csökkenhet a háztartásban használt mosópor, mosogatószer, sampon, szappan, tusfürdő mennyisége! Az első perctől számolható a megtakarítás!

Miért kell lágyítanunk a vizet?
A vízművek által szolgáltatott vizek nagy tisztaságuk és kifogástalan mikrobiológiai állapotuk mellett időnként szolgálhatnak meglepetésekkel.
A vízkőkiválás egy olyan kémiai jelenség, amely rengeteg kellemetlenséget okozhat. Az oldott fémsók, azaz a kalcium és a magnézium kiválnak a vízből, és megindul a vízkőképződés a csővezetékek, háztartási gépek, bojlerek, kazánok belsejében, fűtőszálain.
A vízhálózat eldugul, illetve az áramlási keresztmetszet lecsökken, a berendezések karbantartási költsége magasabb lesz, energia felhasználásuk pedig megnő. Élettartalmuk jelentős mértékben lerövidül, hatásfokuk romlik, és a karbantartásuk egyre több költséget emészt fel.
A felsorolt problémák megelőzhetőek egy vízlágyító berendezés beépítésével, amely a lerakódást okozó fémsókat nagy hatékonysággal távolítja el a vízből.
Lágyítsa meg vizét, és tegye kellemesebbé életét!
Fürdőszobájában és konyhájában a zuhanykabinja, csempéi és csaptelepei foltmentesek, fényesebbek lesznek. Nem rakódik le rájuk vízkő, így szerelvényei hosszabb életűek lesznek, Ön pedig megspórolja a súrolást és a vízkőoldó szereket.
Konyhájában az evőeszközökről, poharakról nyom nélkül száradnak fel a vízcseppek.
Akár 40-50%-kal kevesebb mosószerrel és különféle vízlágyító adalékok nélkül ruhái tisztábbak lesznek, és megőrzik természetes puhaságukat, színüket.

Kútvízzel öntöz? Megsárgult, bebarnult térburkolata? Háza falán barna foltok vannak? Sárgásbarna kerti bútorok, fénytelen rosszul fejlődő növények?
Mechanikai szűrők hatékonyan távolítják el a vízben található különböző lebegőanyagokat (például rozsdát, homokot, levált vízkődarabkákat).
Nem tudják viszont eltávolítani például a vízben oldott állapotban lévő vasat és mangánt. A mangán ritkábban okoz problémát (fekete pehelyszerű szennyeződés). A vízben oldott vas ellenben nagyon gyakran okoz bosszúságot, erre kínálunk  egyszerű, elérhető megoldást. A készülékben lévő töltet a vasat azonnal oxidálja és kiszűri a vízből. Az előre beprogramozott idő eltelte után a digitális, automata vezérlőfej elvégzi a vastalanító visszamosatását, öblítését, üzembe helyezését. Így évekre megoldja az eddig megoldhatatlannak tűnő vas általi elszíneződések képződését. Milliós nagyságrendű térburkolatok, nemes vakolatok, kerti szobrok, kerti bútorok, eszközök védelmét tudjuk megoldani egyszeri beruházással. Természetesen a vas szennyeződések eltávolítása sem kis munka. Aki vasas kútvizet használ lakásában is, nem tud fehéret mosni, vízzel készült italain, főzésre használt edényein kellemetlen barna kicsapódásokat tapasztal.
Ezek a berendezések kis helyigényű, könnyen telepíthető berendezések a vízben oldott szennyeződések eltávolítására és a mechanikai szennyeződések kiszűrésére. Megtérülése esztétikailag azonnali.


www.tisztaviztorony.hu

zp8497586rq
★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!