Ha megérted, hogyan támad a Covid vírus, tudod, mi a teendőd, hogy elkerüld.

A legfőbb Covid vírus veszélye, hogy elsősorban az immunrendszert támadja, és azután a tüdőszövetet károsítja. A két folyamat közti időszakot hívjuk lappangási időszaknak.

Gyakran szoktuk használni az 'erős' és 'gyenge' immunrendszer kifejezést. Egyébként az átlagember, gyakorlatilag egyáltalán nem tudja, hogy ez mit jelent. Igyekszem maximálisan leegyszerűsítve, és tételezett formában elmagyarázni a Covid vírus hatás-mechanizmusát az emberi szervezetre.

80%-a az immunrendszerünknek a vékonybél nyálkahártyájában helyezkedik el, a limphoid szövetekben és csomókban - Peyer lemezkékben. A limphoid szövet antitesteket termel (limphociták T-, B-, G-, stb.), és azon kívül különböző immunoglobulin fajtákat. Az antitestek a nyirokrendszeren keresztül kerülnek az alsó vénában, a szívhez, és a kis vérkeringési körön áthaladva, bekerülnek a nagy vérkeringési körbe, és ezáltal az egész szervezetünkbe eljutnak. Ezáltal erősödik a szövet-immunitás, beleértve a tüdőszövet immunitása is.

A Covid, elvegyülve az ételekkel evés közben, bekerül a bélrendszerbe, és kezdi pusztítani a limphoidal szövetet. Mint eredmény, a fertőzött limphoidal szövet leállítja a limphociták és immunoglobulin termelését. Így károsodik az immunrendszer, és mint következmény, hirtelen gyengül a tüdőszövet immunitása is. Ettől a pillanattól kezdődik a vírus második támadása a meggyengült tüdőszövettel szemben, ami súlyos tüdőgyulladással jelentkezik.

Jelenleg az összes járványellenes tevékenység arra irányul, hogy a kórokozót ne engedjük bejutni a tüdőbe. Az összes gyógyászati tevékenység pedig csak a szövődmények elhárítását célozzák meg.

Emellett érteni kell, hogy a Covid hosszú évekre vagy évtizedekre fenyegethet. Ami van az adott időszakban, az csak a járvány első hulláma.
És sok ilyen hullám lesz.
Emellett, az összes megelőzési-gyógyászati tevékenység a tüdőben elhelyezkedett koronára irányul, viszont semmit nem tesznek azon korona ellen, ami a belekben van.

Sok természetes dolog létezik, aminek nem csak baktericid hatása van, de közvetlen hatnak a vírusokra, megsemmisítve azokat. A leghatásosabb ezen a téren a FOKHAGYMA. Ha naponta sikerül inni egy pohár fokhagymás vizet, az azonnal bekerül a vékonybélbe, és azonnal kezdi a Covid pusztítását (!).Emellett a következő hatások jelentkeznek:

- az «elpusztított» COVID-19 nem rombolja tovább a vékonybél limphoidal szövetét. Ezáltal a limphoidal szövet folytatja a helyes funkciók végzését - termeli az antitesteket és az immunoglobulinokat;

- a sérült immunrendszer gyorsan megújul és erősödik, ami jelentős szövet immunitás erősödését jelenti a tüdő szövetben.

Egy erős gát jön létre a korona részére, de ugyanakkor a mikróbák (staphilococus és egyéb) és a gombák számára is, amik jelentős veszélyt jelentenek a Covid tüdőgyulladás megjelenésekor;

- a 'fokhagymás víz' hatására érdekes esemény sorozata zajlik le a vékony bélben.

Ahogy köztudott, a mesterséges vakcina előállításához szükséges szuper felszerelt és drága labor, és magasan képzett szakember gárda. Mesterségesen előállított vakcina előállítására 6-9 hónapot is rászánnak, és az ipari előállítására szükség van sok pénzre és időre.

A 'fokhagymás víz' elfogyasztása után természetes vakcina termelődik a vakbélben már 30-40 perc elteltével és teljesen ingyen;

- a természetes vakcina kezdi aktívan formálni az immunrendszert, a Covid ellen is.

Ily módon, a romboló patológiai események az emberi szervezetben, amit okozott a korona, megszakadnak, és pusztulásnak indul még a legelején, és nem folytatódik. A szervezet a legtermészetesebb módon, úgymond, napi rendben küzd a korona ellen és legyőzi azt.

Emellett teljesen kizárt a stresszes üzemmód (citokin vihar) kialakulása a szervezet részéről, és ellenáll a vírus ellen a normál üzemmódban.

Eredményképpen a kialakult járvány megszűnik néhány hét alatt, és folytathatjuk a megszokott életünket.

A 'fokhagymás víz' fogyasztása, mint járvány elleni protokoll, fogyasztható egész nap folyamán, az egész lakosság körében, országszerte. 

A 'fokhagymás víz' elkészítése 

1. Egy (!) nagy gerezdet megtisztítunk a héjától és keresztbe vágjuk, belerakjuk a feleket kerámia edénybe, felöntjük szobahőmérsékletű vízzel. Ezt csináljuk meg reggel. 0.5 liter vízre lehet közepes méretű fokhagyma gerezdet használni, ha a családban 2-3 ember lakik.

2. Estére a 'fokhagymás víz' kész a fogyasztásra.
Fogyasztani kell 2/3 pohárnyit evés után 3-4 óra elteltével, este, elalvás előtt.

3. A következő napon az előkészítést el kell végezni egy friss fokhagyma gerezddel.

4. Egy hónapon keresztül kell fogyasztani a fokhagymás vizet. Ez idő alatt létrejön a korona elleni immunitás.

Forrás: R. M. Haitov, B. V. Pinegin

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!