Ezzel a szerrel biztos megúszod megfázás nélkül a téli pörgést!

Ez a szer pedig nem más mint a grapefruit lé...pontosabban az egész gyümölcs.

A grapefruit nagy mennyiségben tartalmaz C vitamint, illetve káliumot, kalciumot, és foszfort, míg kisebb mennyiségben B, E és K vitaminokat, biotint, inozitot és többféle ásványi anyagot is. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően kitűnő a megfázás tüneteinek enyhítésére, erősíti az érfalakat, csökkenti a visszér kialakulását, remek máj- és vértisztító, valamint segít a zsírok lebontásában, ezért kiváló koleszterinszint csökkentő.

 

 

A vásárlás során csak olyan gyümölcsöt válasszunk, amelynek a külseje hibátlan, és ha megszagoljuk kellemes, citrus illatot érzünk, ugyanis a grapefruit a szüretelés után már nem érik tovább. Hűtőszekrényben tárolva azonban sokáig eláll, és emiatt nagyobb mennyiséget is vásárolhatunk belőle. A frissen facsart grapefruitlé kiváló ital fogyókúra esetén, hiszen tele van vitaminnal, nem engedi megkötni az elfogyasztott zsírok nagy részét, illetve alacsony energia- és cukortartalommal rendelkezik. A magból kinyert kivonat rendkívül sok baktérium, vírus és fertőzés ellen megoldást jelent, így fertőtlenítő hatásának köszönhetően segít például a nőgyógyászati panaszok
kezelésében.

A grapefruit remekül illik a tenger gyümölcseihez, a füstölt halakhoz és a szárnyas ételekhez, levéből pikáns és egészséges salátaöntet készíthető.

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!