Bőrre fújva a szükséges mennyiség szívódik fel!

A magnézium egy csodálatos ásvány, mely a szervezetünkben zajló, közel 300 biokémiai reakciónál vállal nélkülözhetetlen szerepet. Nélküle nincs energia, mozgás, sem élet. Pótlására többféle szerves és szervetlen magnézium vegyület létezik, de vajon melyik az, amely hasznosul is, nem csak átmegy a szervezeten és felszívódás nélkül kiürül? A magnézium felszívódását több tényező befolyásolja, ám számtalan kutatás igazolta, hogy az egyik legnagyobb biológiai értékkel rendelkező forrás a magnézium-klorid. Száraz formájában ez egy fehér, kristályos anyag, amit sós víz (tengervíz) párologtatásával nyernek. Vízoldékonyságának köszönhetően a legkiválóbb alapja a magnéziumolajnak. Szájon át könnyen túl lehet adagolni, ám transzdermálisan (vagyis bőrre fújva), csak a szervezet számára szükséges mennyiség szívódik fel - de az 100%-ban!

• 1. Görcsoldó. Percek alatt képes lehúzni szinte bármilyen kínzó görcsöt. Éjszakánként szokott görcsölni a háta vagy a lába? Esetleg más izomzata is? Fújjon magnézium olajat az érintett területre! Epilepsziás rohamok, várandós nők görcsös rohamai és migrén esetén is! Alacsony magnézium szint esetén az idegek elveszítik irányító szerepüket az izomaktivitás felett.
• 2. Premenstruációs szindróma (PMS). A magnézium-klorid csökkentheti a PMS tüneteit, így a hangulatváltozásokat és a puffadást.
• 3. Idegnyugtató, köszönhetően idegrendszer-csillapító hatásának. Ha idegfáradtság, ingerlékenység, vagy zavartság állapotában szenved, a szervezet megnyugvással reagál az emelt magnézium bevitelre.
• 4. Alvás segítő. Nyugtató hatása révén az éjszakái is pihentetőbbek lesznek. Alvás közben magnéziumhiány jele lehet a nyughatatlan forgolódás és a gyakori felébredés. Egy 200 személy bevonásával végzett vizsgálat során a magnézium-klorid tudta a legnagyobb arányban megszüntetni az álmatlanságot.
• 5. Csontritkulás (osteoporosis). Kutatások szerint a magnézium-klorid csontritkulás esetén megakadályozhatja a kalcium vesztést.  Két gyakran fogyasztott élelmiszer vezet leginkább a kalcium vizelettel való távozásához, a hús és a cukor. Alacsony magnézium bevitel esetén - a szövetek kalcium szintjének megtartásához - a csontokból vonódik ki a kalcium. Míg magas magnézium és megfelelő mennyiségű boron és D3-vitamin bevitelnél a kalcium, a szövetekből a csontokba kerül.
• 6. Puffadás, testszagok. A magnéziumolaj segít normalizálni az emésztő enzimeket és a bélflóra egészségét. Nagy mértékben csökkentheti a kínzó haspuffadást, és minden típusú kellemetlen szagot, beleértve a test-, hónalj és lábszagot. Arra is magyarázatot kapunk, hogy általánosságban miért hatásos a klorofill a szagok csökkentésében: magas a magnézium tartalma.
• 7. Sebfertőtlenítő, melyet más magnézium kombinációk nem állíthatnak magukról. Egy francia sebész, Prof. Pierre Delbet 1915-ben olyan megoldást keresett, ami kitisztítja a sérült katonák sebeit, mert a hagyományosan alkalmazott antiszeptikumok inkább felerősítették, mint gátolták a fertőzéseket. Az összes elvégzett tesztjében a magnézium-klorid oldat mutatta a legjobb eredményeket. Úgy találta, hogy nem csak veszélytelen a szövetekre, de nagyban megnövelte a fehérvérsejtek és phagociták aktivitását, melyek elpusztítják a kórokozó mikrobákat.
• 8. Metabolikus szindróma. Olyan állapot, mely növeli a cukorbetegség és szívbetegség kockázatát. Kutatók kimutatták, hogy az alacsony szérum magnézium szinttel rendelkezőknél 6-7x magasabb eséllyel következik be a szindróma, mint akiknél rendszeres a magnézium-klorid bevitel.
• 9. Sportsérülések. A magnézium olaj segíti a könnyebb sérülésekből történő felépülést. Csökkenti a fájdalmat és gyulladást, míg gyorsítja a szövetek regenerálódását.  Csak fújja rá a fájó területre, vagy áztassa magnéziumos fürdőbe.

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!