Több, mint 25 alapvető tápanyagot tartalmaz, A,B, C, E és K-vitamint, számtalan nyomelemet, mint például réz, vas, foszfor, magnézium, kálium, rostokat, fehérjéket, telítetlen zsírsavakat (pl. omega-3 zsírsavakat), folsavat és sok más hasznos vegyületet. Rendszeres fogyasztása egészségesen tartja a testet és megóv a betegségektől.
Az avokádó legismertebb jótékony hatásai:
Bőrápoló: Javítja a bőr állagát és friss árnyalatot kölcsönöz. A telítetlen zsírok segítenek a bőr felső rétegeiben a nedvességet megtartani. Természetes hidratáló hatása van. Az avokádó rendszeres használata csökkenti az öregedést az arcon, növeli a kollagén termelést, ezért rendszeres fogyasztása vagy külsőleges használata az arc feszességét és rugalmasságát is segíti.
Javítja az agy egészségét: Az avokádóban lévő természetes E-vitamin gátolja az Alzheimer-kór kialakulását, az Omega-3 zsírsavak egészségesen tartják az agyat.
Javítja a szív egészségét: Azok, akik rendszeres fogyasztanak avokádót, csökken a szívbetegségek és a stroke kialakulásának kockázata, valamint javul a vérellátást, kisebb a magas vérnyomás kialakulásának veszélye.
★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK! ❤