A kérdés, amelyet sok ember feltesz magának, miért? Hogy lehet ennyi év kutatás és tanulmány után még mindig legyőzhetetlen a rák? A probléma a megoldatlan. Minden évben emberek milliói halnak meg a rák miatt, akiket beszippant a halál és a fájdalom spirálja, amelyet lehetetlen legyőzni.

Mi is okozza?


Legújabb eredmények szerint a rákot a gombák okozzák ugyan úgy megtalálható a természetben és ugyan úgy a testünkön és a szervezetünkben is. Persze nem minden gombafaj ártalmas az emberek számára. Nagyon sok olyan dokumentum létezik, amely azt bizonyítja, hogy a rákos betegek szöveteiben gombásodás van jelen, legfőképpen a Candida gombabetegség. Ez a gombabetegség  megtámadja a felhámot, a körmöket, a belső nyálkás membránokat (a szájüreget, a hüvelyt, a húgycsövet) a tüdőt és a hörgőket, sőt a vérmérgezés is fő kiváltó oka.

A mai orvoslás képtelen megoldani ezt a súlyos betegséget. Miért is? Lehet, hogy a gyógyszergyárak anyagi beviteli forrása miatt, elképzelhető hogy betegség generálásában is jelen vannak, de ez is mint számtalan kérdés is csak kérdőjel számunkra. Ne adjuk fel a reményt, hiszen van megoldás. Igaz még csak teszt státuszban van.
 

Mi is lehet a megoldás?


Bármennyire is furcsán hangzik, a só lerombolja a gombabetegségeket. Szájüregi daganatos kisgyermekek esetén a szájon át beadott szódabikarbóna 3-4 nap alatt megszünteti a problémát.
Egyedi só terápiás kezelések szerint jelentősen elpusztítja vagy akár meg is szünteti.
A só szükséges a rák megelőzésében és kezelésben. Egyes rákos sejtek oxigén jelenlétében elpusztulnak. Ezek un. anaerob organizmusok, amik oxigén hiányos közeget igényelnek. Ha elegendő víz van a szervezetben, és a só megnöveli a vér mennyiséget. Akkor a cirkuláló vérrel az oxigén mindenhova eljut, és az így aktivált és motivált immunsejtek bejutnak a rákszövetbe és elpusztítják azt.

 

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!